Uw bedrijfslogo

Wat is er nu mooier dan dat er op uw nieuwe bedrijfskleding een prachtig logo van uw bedrijf staat?  Dit maakt de uitstraling van uw bedrijf helemaal compleet en maakt zeker het verschil!

Of u nu wilt bedrukken of borduren, Flexco beheerst het allemaal. Samen bekijken we wat voor uw logo en de gekozen bedrijfskleding de beste optie voor het plaatsten van het bedrijfslogo is. Het plaatsen van de bedrijfslogo’s doen we in huis, zo kunnen we optimale kwaliteit en snelle levertijden garanderen.
Wanneer u als bedrijf bedrijfskleding aanschaft, krijgt u automatisch te maken met de regels van de belastingdienst. Wij kunnen u precies uitleggen waar de bedrijfskleding en het bedrijfslogo aan moeten voldoen, zodat u, bij eventuele controle niet voor verassingen komt te staan.

Borduren en Bedrukken.

Flexco zorgt voor uw bedrijfslogo op uw bedrijfskleding. Geborduurd of bedrukt, altijd van een hoge kwaliteit.

Borduren

Wanneer u kiest voor het borduren van uw logo dan heeft uw bedrijfskleding een stijlvolle uitstraling. Borduren is duurzamer en de hoogste kwaliteit van alle verwerkingen. Tevens is het mogelijk om het geborduurde logo te strijken en het is daarom ideaal om het op een overhemd te plaatsen.

Bedrukken

Heeft uw logo fijne lijnen of kleine letters, dan is bedrukken de gewenste methode voor het plaatsen van uw logo op uw bedrijfskleding. Wij beheersen verschillende technieken die zorgen voor de juiste kwaliteit ten opzichte van de kleding.